Smile for the Camera
Smile for the Camera
SÅ GÅR DET TILL

1. Ett första möte

Varje uppdrag börjar alltid med ett första möte på plats eller via telefon, där vi tillsammans med kunden reder ut exakt vilka typer av bilder som önskas. Under detta möte reder vi ut om det handlar om klassiska porträttbilder, isolerade produktbilder, miljöbilder eller kanske bilder som beskriver en känsla eller historia som företaget vill förmedla, så kallad storytelling. Under mötet bokar vi även in lämplig tid för själva fotograferingen.

2. Planering

När vi har full förståelse för vad kunden har för önskemål så börjar förberedelsen inför fotograferingen, vilket är något som till stor del anpassas efter vad som bestämdes under det inledande mötet. Detta kan innefatta framtagning av fotograferingsschema, inbokning av statister och modeller, inköp av rekvisita m.m.

3. Fotograferingen

Fotografering sker sedan på plats hos kunden och enligt de önskemål som presenterats tidigare. Då vår fotograf även är en utbildad makeup-artist så kan enklare touch-up och styling erbjudas, vilket brukar vara ett uppskattat inslag.

4. Efterbehandling

Efter fotograferingen så efterbehandlar vi alla bilder som levereras och finjusterar färgton, kontrast och ljusstyrka samt tar bort eventuella fläckar och detaljer som stör helheten.

5. Leverans

Bilderna levereras sedan till utsedd leveransmottagare. Vi använder oss av Dropbox för företag och åtkomst till bilder fås via en lösenordsskyddad länk som skickas via mail.

Vi ses!