Smile for the Camera
Smile for the Camera
OM OSS
Sauman, Fotograf
Sauman, Fotograf

Fokus för Smile for the Camera är att skapa en trovärdig och representativ bild av ditt företag, din verksamhet och era enastående medarbetare. Genom att vi lockar fram värme, ärlighet och personlighet i varje medarbetarporträtt hjälper du både nuvarande och nya kunder att känna trygghet i alla era kontakter.

Eftersom varje företag är unikt jobbar Smile for the Camera ständigt med att noga undersöka de speciella förutsättningar som leder till ett toppresultat - vi håller alltid vad vi lovar och vill att du som kund ska vara 100% nöjd.

Vår kreativa fotograf Sauman har en lång och synnerligen gedigen karriär att utgå från, både i Sverige och internationellt. Hon har arbetat som modefotograf, pressfotograf och var en av grundarna till Sveriges första och största make-over företag, The Studio. Saumans förmåga att få människor att slappna av framför kameran är oöverträffad, vilket har lett till spännande uppdrag och återkommande kunder i alla branscher.

Referenskunder: IKEA-katalogen, SEB, Karen Millen, Sony Music, Weekday Jeans, Gringo Magazine, ABB, Volvo, Astra Zeneca, PwC, Frida Magazine, Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Blackness RnB Group, Avenue Models, Stockholm´s Group, Björn Borg med flera.