Smile for the Camera
Smile for the Camera
SÅ TYCKER VÅRA KUNDER
Anna Linnea Persson
2022-07-21
Kan varmt rekommendera Sauman. Vilken fantastisk fotograf. Så professionell, duktig och alldeles underbar.
Hon gav oss minnen för livet med vackra kort både på mig som gravid men också på våra barn och på oss som familj. Hjälpte till och gav tips på hållning osv allt för att få så bra bilder som möjligt.

Vi är jättenöjda och glada över att vi investerade i vackra fotografier och rekommenderar absolut. ❤️🌸🙏🏻🥰
Daniella Garcia Olmedo
2020-06-02
Vilken fantatiskt fotografering och samarbete med professionella Sauman. Att stå framför kameran är inte min grej men hon fick mig verkligen att känna mig bekväm och avslappnad under fotograferingen.

Jag kan varmt rekommendera Sauman och Smile for the Camera för alla sorters bilder.

Varma hälsningar
Daniella Garcia
Renew Skin Clinic Stockholm AB
Regina Wallin
2020-04-22
Vi hade Sauman hos oss på Grevgatan Skincare och det var så kul! Alla kände sig så fina och vi fick så proffsiga bilder. Rekommenderar varm Smile for the Camera. Proffsig, grym fotograf! Bilder säger mer än tusen ord!
Lida Caster
2020-03-31
You are just GREAT Sauman! Such an eye and giving quite a bit extra. Kind but firm and always professional!
Carina Persson
2020-03-29
Sauman Ng Agerberg är mycket professionell både i hur hon förbereder och utför fotograferingen. Tydliga instruktioner, snabb och effektiv, med stor humor, glädje och värme. Jag tar gärna hjälp av henne igen!
Annica Ek Björnerbäck
2020-02-27
Vi har haft Sauman hos oss för nya foto på hemsidan och en mer dedikerad och professionell fotograf får man leta länge efter. Så fina bilder på oss och även interiörbilder av högsta klass, hon har verkligen lyckats förmedla vår salong på bilderna. Vi kan rekommendera Smile for the Camera av hela vårt 💖
Annica och Marie på Mecka Hudvård
Monika Allöv Andersson
2020-01-24
Är allt annat än bekväm inför en fotografering, men alltså den här människan får en att känna sig som en fotomodell, en filmstjärna, en rockstar och man har dessutom SÅ KUL med henne! Känns som att jag känt henne i hela livet och vi träffades typ 1 timme ;) En energi utöver det vanliga <3
Niclas Norén
2020-01-20
Jag har använt Smile for the Camera till tre olika projekt och kan verkligen gå i god för en hög leveranskvalité och ett proffsigt bemötande!
Saskia Snikkenburg
2019-10-17
Sauman is refreshing and a one woman show powerhouse! We had a very professional shoot with Smile for the Camera and Sauman as photographer / stylist and production manager. Thank you so much for everything Sauman. You're the best!
Daniel Baudin-Lundström
2019-10-03
När vi på Baudin Media anlitade Sauman Ng Agerberg insåg jag att det finns fotografer och så finns Sauman. Har aldrig upplevt en så häftig och utvecklande coachning i fotosammanhang som hon erbjöd. Sauman spelar i en helt egen liga som är fullständigt unik och långt över något annat jag upplevt.
Fortsätt göra den fina skillnad som du gör!!
Jan Andersson
2019-09-19
Simply the Best. 📷📸
Isabella Sörman
2019-08-28
En fotograf med hjärta, så otroligt duktig och professionell. Kan varmt rekommendera Sauman för både företag och för familjefoton. Och inte minst Bröllop 💯 i helgen så var det fotografering på högnivå på min bästa väns bröllop, bilderna på brudparet blev magiska och även lyckades hon fånga det bästa hos varje gäst. Hon fick brudparet så lugna all nervositet släppte och deras kärlek lyser igenom på varenda bild. Så anlita henne för alla dina bilder du vill föreviga eller om du vill visa ditt bästa från ditt företag eller annan högtid! Mina varmaste rekommendationer- du kommer inte bli besviken / Isabella
Jala Sanar
2019-05-14
Sauman är otroligt proffsig på det hon gör. Vi fick oroligt många och fina bilder - perfekt för vår bildbank som kommer till användning till sociala medier inlägg, bilder för hemsidor, offerter mm.

Rekommenderar 📸 Sauman Ng Agerberg 📸 för alla sorters företagsbilder och porträttsbilder. En investering som ger mycket värde.

Det bästa av allt är att Sauman Ng Agerberg har hjärtat med sig. Hon får oss att känna oss bekväma och fina. Kunde inte vara nöjdare med slutresultatet :) Tack snälla, vi på LinkedKurs kommer att anlita dig igen.
Baki Tutuncu
2018-12-19
Man hittar ingen bättre fotograf !!!
Fredrik Ståhl
2018-10-15
Tack bästa Sauman för en trevlig styling och fotodag! Bilderna blev fantastiskt fina tack vare din förvånansvärt breda och djupa förmåga att locka fram såväl yttre som inre personlighet och skönhet och fånga den perfekt på bild i fina kompositioner! 💐
Anneli Ståhl
2018-10-15
Otroligt professionell, kreativ och lyhörd med positiv energi, värme och glädje. Jag är väldigt nöjd med resultatet och rekommenderar detta starkt.
Mats Ahlskog
2018-10-15
Sakkunnig och proffsig fotograf - rekommenderas!
Camilla Lindman
2018-09-01
Professionell, personlig och kreativ. Fotograf Sauman har förmågan att ta fram personlighet och värme i både objekt och person. Oavsett storlek på uppdrag kan man som uppdragsgivare alltid räkna med ett 100% engagemang och leverans. Varmaste rekommendationer.
- Camilla Lindman/AD
KA Webbyrå
MK Conradzon
2018-05-09
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.
Emanuel Surer
2018-04-23
Grymt bra service samt väldigt professionellt utfört. Rekommenderas starkt.
Lulu Reynolds
2018-03-13
Thank you once again for yesterday Sauman You were professional and guided us through lighting, poses, and all things required for a great outcome. Thank you also for your ideas. I would highly recommend you to anyone and look forward to working with you again in the future!
Sandra Edlund
2018-03-06
Underbar photosession med Sauman! Glädje & energi i kombination av snygga bilder
Ricard Sörman
2017-12-11
Både barnen och vi tyckte att dagen tillsammans med Sauman var riktigt rolig och spännande. För att inte tala om hur fina bilderna blev, vi är så nöjda och rekommenderar varmt att anlita Sauman för hennes professionalism och härliga personlighet. Ni kommer inte att bli besvikna. //Ricard och Anna Sörman
Nina Wiltman
2017-10-21
Jag rekommenderar Sauman varmt ! Hon är verkligen proffsig och tog hand om allting, makeup,posering, ljussättning m.m. Jag känner mig inte bekväm framför kameran men Sauman fick mig att slappna av så jag är jättenöjd med bilderna på min hemsida.
MK Conradzonrekommenderar Smile for the Camera
2018-09-14
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.