Smile for the Camera
Smile for the Camera
SÅ TYCKER VÅRA KUNDER
Daniel Baudin-Lundström
2019-10-03
När vi på Baudin Media anlitade Sauman Ng Agerberg insåg jag att det finns fotografer och så finns Sauman. Har aldrig upplevt en så häftig och utvecklande coachning i fotosammanhang som hon erbjöd. Sauman spelar i en helt egen liga som är fullständigt unik och långt över något annat jag upplevt.
Fortsätt göra den fina skillnad som du gör!!
Jan Andersson
2019-09-19
Simply the Best. 📷📸
Isabella Sörman
2019-08-28
En fotograf med hjärta, så otroligt duktig och professionell. Kan varmt rekommendera Sauman för både företag och för familjefoton. Och inte minst Bröllop 💯 i helgen så var det fotografering på högnivå på min bästa väns bröllop, bilderna på brudparet blev magiska och även lyckades hon fånga det bästa hos varje gäst. Hon fick brudparet så lugna all nervositet släppte och deras kärlek lyser igenom på varenda bild. Så anlita henne för alla dina bilder du vill föreviga eller om du vill visa ditt bästa från ditt företag eller annan högtid! Mina varmaste rekommendationer- du kommer inte bli besviken / Isabella
Camilla Billman
2019-08-15
Det kändes som om Sauman lade ner hela sin själ i LinkedKurs företagsfotografering på World Trade Center Göteborg. Vi fick alla nya fantastiskt fina profilbilder tack vare Saumans sminkning och coachning 🤩.

Vill du ha nya, snygga bilder på er personal eller verksamhet? Då kan jag verkligen rekommendera Sauman och Smile for the Camera .
Jala Sanar
2019-05-14
Sauman är otroligt proffsig på det hon gör. Vi fick oroligt många och fina bilder - perfekt för vår bildbank som kommer till användning till sociala medier inlägg, bilder för hemsidor, offerter mm.

Rekommenderar 📸 Sauman Ng Agerberg 📸 för alla sorters företagsbilder och porträttsbilder. En investering som ger mycket värde.

Det bästa av allt är att Sauman Ng Agerberg har hjärtat med sig. Hon får oss att känna oss bekväma och fina. Kunde inte vara nöjdare med slutresultatet :) Tack snälla, vi på LinkedKurs kommer att anlita dig igen.
Hannah Kallio
2019-03-26
Kreativ, rolig, proffsig och duktig fotograf. Vi hade så roligt en söndagmorgon, på ett litet hotellrum. Bilderna blev toppen! Tusen tack Sauman ✨🔝
Eva Eastwood
2019-02-22
Så fantastiskt duktig på sitt jobb, Proffsigt, med värme och en go energi.
Baki Tutuncu
2018-12-19
Man hittar ingen bättre fotograf !!!
Fredrik Ståhl
2018-10-15
Tack bästa Sauman för en trevlig styling och fotodag! Bilderna blev fantastiskt fina tack vare din förvånansvärt breda och djupa förmåga att locka fram såväl yttre som inre personlighet och skönhet och fånga den perfekt på bild i fina kompositioner! 💐
Anneli Petersson
2018-10-15
Otroligt professionell, kreativ och lyhörd med positiv energi, värme och glädje. Jag är väldigt nöjd med resultatet och rekommenderar detta starkt.
Mats Ahlskog
2018-10-15
Sakkunnig och proffsig fotograf - rekommenderas!
Camilla Lindman
2018-09-01
Professionell, personlig och kreativ. Fotograf Sauman har förmågan att ta fram personlighet och värme i både objekt och person. Oavsett storlek på uppdrag kan man som uppdragsgivare alltid räkna med ett 100% engagemang och leverans. Varmaste rekommendationer.
- Camilla Lindman/AD
KA Webbyrå
MK Conradzon
2018-05-09
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.
Paganini Vandetta
2018-04-23
Grymt bra service samt väldigt professionellt utfört. Rekommenderas starkt.
Lulu Tantai
2018-03-13
Thank you once again for yesterday Sauman You were professional and guided us through lighting, poses, and all things required for a great outcome. Thank you also for your ideas. I would highly recommend you to anyone and look forward to working with you again in the future!
Sandra Edlund
2018-03-06
Underbar photosession med Sauman! Glädje & energi i kombination av snygga bilder
Ricard Sörman
2017-12-11
Både barnen och vi tyckte att dagen tillsammans med Sauman var riktigt rolig och spännande. För att inte tala om hur fina bilderna blev, vi är så nöjda och rekommenderar varmt att anlita Sauman för hennes professionalism och härliga personlighet. Ni kommer inte att bli besvikna. //Ricard och Anna Sörman
Nina Wiltman
2017-10-21
Jag rekommenderar Sauman varmt ! Hon är verkligen proffsig och tog hand om allting, makeup,posering, ljussättning m.m. Jag känner mig inte bekväm framför kameran men Sauman fick mig att slappna av så jag är jättenöjd med bilderna på min hemsida.
Jonny Wetterborn
2017-06-19
TACK Sauman för att du hjälpte mig och företaget med nya bilder! Ett otroligt proffsigt bemötande och utförande som uppskattades av samtliga inblandade. DU gjorde det lättare än förväntat :)

Hälsningar // MYCKET nöjd kund
Sandra Gidlöf
2017-05-29
Den fantastiska Sauman är en otroligt duktig fotograf! Tack för en underbar photosession. Jag valde helt rätt när jag valde smileforthecamera!
Elisabeth Bexter
2017-05-13
Så otroligt nöjd & glad att jag hittat Sauman på Smile for the Camera proffs på topp nivå super duktig & otroligt lättsam att arbeta med, rekommenderas starkt
Eva Falk
2017-05-03
Sauman har koll på varje liten detalj och vad som blir bra. Vi blev jättenöjda med våran hemsida och har fått så mycket beröm och bra respons för den. Tack för en jättetrevlig dag dessutom! Rekommenderas varmt!
Cynthia Pinto Carpio
2017-03-31
Stort stort STORT tack Sauman för att du gav mig en tid så fort när jag behövde det!
Professionell fotograf som man kunde vara avslappnad med
Jag kommer tillbaka med mina pälsklingar!
MK Conradzonrekommenderar Smile for the Camera
2018-09-14
Stort tack Sauman för ett fantastisk proffsigt arbete. Henne vill jag verkligen rekommendera.